Save the Turtles

Vidste du, at seks ud af syv af verdens havskildpaddearter er truet på grund af menneskelige aktiviteter?

Vi ønsker at bidrage med bevarelsen af

Havskildpadderne

Copenhagen Cartel ønsker at bidrage til bevarelsen af havskildpadderne. Derfor har vi indgået et samarbejde med miljøorganisationen SEE Turtles gennem 1% for the Planet. 

SEE turtles er en nonprofit organisation, der beskytter truede havskildpadder over hele verden. Organisationen beskytter bla. de strandområder som havskildpadder bruger til at lægge æg, som er afgørende for, at nye havskildpadder kommer sikkert til verden og ud i havet. 

Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel
Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel

Som tak for din støtte

Får du et diplom

Vi støtter SEE Turtles projekt “Billion Baby Turtles”, og når du køber et produkt hos Copenhagen Cartel, redder vi, på vegne af dig, en havskildpadde baby. Som tak for din støtte, modtager du et diplom sammen med din ordrebekræftelse.

Ved at støtte SEE Turtles Billion Baby Turtles-program, hjælper du med at beskytte vigtige ynglestrande rundt om i verden og sikrer, at udklækkede unger kommer sikkert i vandet. Finansieringen hjælper lokale miljøorganisationer med at rekruttere lokale beboere til at patruljere strandene og beskytte æggene, som mange steder sælges ulovligt på det sorte marked. Mere end 4 millioner baby havskildpadder er allerede reddet. SEE Turtles bruger 85 % af alle donationer til bevaringsindsatsen, og 5 % af donationerne går til Havskildpadde-inklusivitets fonden for at investere i lokalsamfund. 10 % af hver donation går til programledelse og administration. 

For hvert solgt produkt, har vi reddet en havskildpadde