1% for the Planet

Individuelt er vi blot en dråbe. Sammen er vi et hav.

Hos Copenhagen Cartel er det at give tilbage ikke blot en værdi; det er en del af vores DNA. Vi står stolt side om side med 1% For The Planet, hvor vi dedikerer 1% af vores årlige omsætning til at støtte udvalgte formål.

Vi tror på, at vi som virksomhed har et ansvar for, ikke kun at tage, men også at give noget tilbage. Uanset hvor omhyggeligt vi driver vores forretning og designer vores produkter, erkender vi, at vi altid vil efterlade et aftryk på miljøet.

Gennem vores medlemskab i 1% For The Planet forpligtiger vi os til at donere mindst 1% af vores omsætning til miljøbeskyttelse og sociale formål. En forpligtelse, der afspejler vores ønske om at bruge vores platforme som en katalysator for positiv forandring.

Som kunde hos Copenhagen Cartel laver du ikke blot et køb; du bliver en del af en bevægelse med et stærkt formål. Vores medlemsskab af 1% for Planeten sikrer, at hver gang du vælger vores produkter, bidrager du til at støtte udvalgte formål.

Opstarten af 1% For The Planet går tilbage til 2002, en idé udtænkt af visionærer som Yvon Chouinard, hjernen bag Patagonia, og Craig Mathews, grundlæggeren af Blue Ribbon Flies. De forpligtede sig til årligt at afsætte 1% af deres virksomheders omsætning til velgørenhedsprojekter og åbnede denne mulighed op for andre virksomheder.

Deres vision var enkel, men transformerende - at skabe et netværk, hvor virksomheder af alle størrelser og indtægter kunne forene sig om at give tilbage til planeten – der forsørger os alle.

For at styrke virksomheder i at skabe størst mulig positiv impact tilbyder 1% For The Planet vejledning og hjælp med at identificere troværdige non-profit organisationer. 1% For The Planet certificerer alle donationer årligt for at sikre, at hver virksomhed opfylder sine forpligtelser.