Make the ocean matter

Copenhagen Cartel

Havet vedrører os alle

Vand forbinder os. Det dækker 70% af jordens overflade og vi har brug for sunde have for at overleve og trives. Men den menneskelige måde at leve på gør skade på havet og dets økosystemer.

Havets allierede!

Vi forvandler affald til værdi. Styret af troen på, at produktion og forbrug ikke bør ske på bekostning af havet, skrider vi til handling for at regenerer vores oceaner.

Vi arbejder for at stoppe udnyttelsen, udtømningen og mishandlingen af ​​vores oceaner! Vores kærlighed og omsorg for havet er drivkraften i alt, hvad vi gør. Inspireret af havets skabelse og regenererende processer forvandler vi affald til værdi og udforsker og udvikler innovative måder, hvorpå vi kan give tilbage, genoprette og regenerere vores oceaner.

En aktiv rolle

Vi spiller en aktiv rolle i at rense vores have. Vi sigter mod at gøre det bedre i dag end i går, ikke blot at reducere tidligere skader.

Vi skaber produkter, samarbejder og initiativer, der spreder opmærksomhed og inspirerer flere brands og mennesker til at genoprette og forblive smarte med havets ressourcer - 365 dage om året!

Samtalestartere

Vores produkter er en påmindelser til os alle om havets betydning! De er samtalestartere for at vise, uddanne og inspirere flere til at se værdien og potentialet, der er tilgængeligt når vi genoprette alliancen mellem hav og menneske. 

Alle vores produkter er lavet i innovative materialer fra post-consumer, post-industriel og plastaffald fra havet - produceret for at give tilbage, genoprette og regenerere havets sundhed og dets økosystemer.