Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel

Copenhagen Cartel

VI ER DEDIKEREDE

Vi nægter at vente på, at fremtiden løser nutidens problemer. Vi handler nu – og udfordrer grænserne for, hvad der er muligt. Det kan ikke gå hurtigt nok med at redde verdenshavene. Derfor undersøger og implementerer vi løsninger, som andre tager for givet, og leder med et åbent sind og ægte nysgerrighed efter nye, smartere, nemmere og sjovere måder at redde havene på.

VI ER MODIGE

Vi vil altid stå op for det vi tror på; Også selvom det betyder, at vi står alene.

Vi råber højt, når andre er stille. Vi står ansigt til ansigt med det, der føles ubehageligt. Kun ved at kigge verdens udfordringer direkte i øjnene, kan vi forstå kompleksiteten og sammenhænge, og bruge den viden til at skabe reel forandring.

 Vi pejler efter vores værdier og hjerter, og vores mål er at inspirere andre til at gå distancen med os.

Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel
Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel

Vi er menneskelige

Vi taler som mennesker. Vi opfører os som mennesker. Vi tænker og føler som mennesker. Vi er mennesker. Vi kender vores styrker og svagheder, og vi ved, at vi stadig har masser at lære. Vi er åbne, varme, tilgængelige og nemme at relatere til. Møder du os på en bar, vil vi dele en drink med dig, tale i timevis, og fortælle historier, der får dig til at grine og græde på samme tid. Og morgen efter, mødes vi til et beach clean-up.

VI ER AMBITIØSE

Uanset om nogen kigger eller ej, så arbejder vi for at nå vores mål, og vi går ikke i seng uden at have gjort mindst én ting den dag, som bidrager til at  redde vores verdenshave. Vi er ikke bare med på en fribillet. Vi udfordrer konstant tingenes tilstand, og vi gør det med vores hænder dybt begravet i strandsandet.

Vi ønsker at være havets stemme og inspirere andre til at handle. Vi viser vejen og vil altid stræbe efter at overgå forventningerne. Vi er ambitiøse, dedikerede, og vi er dybt påvirkede og følelsesmæssigt investerede i vores mission om at skabe en bedre fremtid for verdenshavene.

Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel
Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel

HOP MED PÅ BØLGEN

DELTAG I CLEAN UP EVENTS

I løbet af sommeren går vi sammen med venner, partnere og lokale frivillige på en mission om at rense de danske kyster og strande for plastik. Og du kan deltage.

LÆS MERE

BOOK EN PRÆSENTATION

INSPIRAtioNAL SPEAKER

Ønsker du at høre om muligheden for, at få Kat, founder af Copenhagen Cartel, ud og holde en præsentation; til team dag, kick-off, som gæsteforlæser eller bare som et inspirerende indslag. Så tag endelig kontakt, så vi kan få spredt det gode og grønne budskab.

TAG KONTAKT
Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel