1 produkt solgt = 1 baby havskildpadde reddet

Den grønne bundlinje

Office-spirit-animal

Vores Office-spirit-animal er skildpadden, vi elsker simpelthen det lille væsen. Som grøn startup, har vi et brændende ønske om, at gøre en forskel i verden. Derfor har vi helt fra begyndelsen af, opereret med 2 bundlinjer. Udover den traditionelle “sorte” bundlinje, så har vi altid haft en “grøn” bundlinje også. Her sætter vi mål for vores grønne impact som virksomhed, så som donationer, skrald opsamlet og clean-up faciliteret. 

Vi donerer blandt andet til den danske miljø organisation Plastic Change og støtter Resea i deres mission for at samle og genanvende engangs plastikflasker i Indonesien. 

Red 1 baby havskildpadde

SAVE THE TURTLES

På vores månedlige mandagsmøde, har vi på kontoret besluttet os for, at vi også ønsker at bidrage markant til bevarelsen af Havskildpadderne. Især fordi 6 ud af 7 havskildpadde arter er truet, grundet menneskelige aktiviteter. 

I samarbejde med SEE Turtles, en uafhængig non-profit organisation,  bidrager vi til havskildpaddernes overlevelse. 

SEE Turtles beskytter truede havskildpadder rundt om i verden, blandt andet beskytter de vigtige skildpadde strandområder, for at sikre at nye baby havskildpadder kommer sikkert til verden.

Tak for dit bidrag

Du gør en forskel

Fra dags dato, når du køber et produkt hos os (ligegyldigt hvad det er), så redder vi, på vegne af dig, en baby havskildpadde. Du modtager et diplom, sammen med din ordrebekræftigelse. 

For hvert Copenhagen Cartel solgt, støtter vi SEE Turtles non-profit program “Billion Baby Turtles”. Du er bidrager hermed til, bevarelsen af havskildpadderne. På vegne af hele Copenhagen Cartel teamet, TUSIND TAK. 

Fiskenet udgør en stor trussel mod havskildpadderne

Primært lavet af genanvendt plastik

Gamle fiskenet

Både vores Swim- og Active kollektioner er primært skabt af genanvendt plastik fra havet. Især gamle fiskenet.

De fleste moderne fiskenet er nemlig lavet af nylon og andre plastikkomponenter, som gør dem ekstremt holdbare. Netop derfor kan nettene drive rundt i årevis, båret af havstrømninger, hvor de fanger og dræber havdyr på deres vej - eksempelvis skildpadderne.

Via innovativ teknologi udnytter vi plastikkens holdbarhed positivt, ved at genanvende og udvinde nylon fra fiskenettene og bruge det til at producere nyt, uden at gå på kompromis med kvalitet og performance.

Ved at genanvende bidrager vi til at rense havene for plastik. Bevarer dyre- og planteliv under bølgerne. Vores produktionsproces kræver langt mindre energi og råolie end processen med at skabe helt nye materialer gør, fordi vi genanvender allerede eksisterende materialer og spildprodukter. Sådan kan vi spare på planetens dyrebare ressourcer og minimere vores CO2-aftryk.

Skabt af genanvendt plastik fra havet