1 produkt solgt = 1 baby havskildpadde reddet

Red en baby havskildpadde

Børnekollektion 0-6 år

Menneskets skadelige aktiviteter truer havskildpaddernes eksistens. Tæt på alle havskildpadde arter er klassificeret som truede, og plastik gør en stor skade på dyrenes overlevelse, plastik er nemlig blevet fundet i maverne i mere end halvdelen af verdens havskildpadder.

Derfor ønsker vi at sætte fokus på samt støtte bevarelsen af havskildpadder. For hvert produkt solgt i vores "Save the Turtles" kollektion, redder vi, på vegne af dig én baby havskildpadde.

Kærlighed til havskildpadder

Havskildpadder

Havskildpadden kan svømme flere tusind kilometer hvert år.

De udnytter havstrømmene, der fungerer ligesom medvind på cykelstien. Den tager en havstrøm, ligesom vi ville tage toget. På den måde kan den spare på kræfterne på de lange svømmeture.

Der er mange trusler mod skildpadderne. Plastik forurening gør, at mange skildpadders maver er fulde af plastik. Massivt byggeri på tropestrande betyder, at der ikke er mange steder, skildpadderne kan lægge deres æg. Og hvert år fanges mange skildpadder i forladte fiskenet.

Plastik er ikke mad

Plastikposer dræber skildpadderne

Havskildpadderne forveksler fejlagtigt plastikposer som vandmænd og spiser dem. Plastikposerne sætter sig fast i halsen på dem og kvæler dem med døden til følge.

”En baby havskildpadde, der skyllede op i Boca Raton, Florida, havde 104 stykker plastik i maven,” rapporterede CNN.

1 produkt solgt = 1 baby havskildpadde reddet

For hver del solgt i vores Save the Turtles kollektion, redder vi, på vegne af dig, én baby havskildpadde. Ved din ordre, vil du modtage et diplom, som tak for din støtte i kampen for at redde havskildpadderne.

Mommy&Me

For fremtidens generationer

Hos Copenhagen Cartel har vi en kæmpe kærlighed til havskildpadder. Derfor ønsker vi med denne kollektion at gøre det nemt for dig, at bidrage til bevarelsen af havskildpadderne.

Kollektionen er til både piger og drenge i alderen 0-6 år. Kollektionen er designet så den passer perfekt til "Mommy Matching".