Wanna play?

Om samarbejder & partnerskaber

Hos Copenhagen Cartel omgiver vi os med ligesindede, der elsker havet lige så meget som vi selv gør. For jo flere, der støtter vores mission, jo større forskel kan vi gøre.

Om du er en startup, en stor virksomhed eller en miljøorganisation har ingen betydning. Det vigtigste er, du ønsker at bidrage til en fremtid, hvor verden under bølgerne er fyldt med farver, liv og skønhed – ikke plastik.

Læs mere om muligheder for samarbejder længere nede.

Kontakt os
Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel

PARTNERSHIP POLICY

Vi ser partnerskaber som et samarbejde mellem to eller flere aktører, der i fællesskab ønsker at gøre en positiv forskel. Vi vægter tillid, lighed og fælles forståelse højt, og søger partnerskaber, hvor vores kompetencer komplimenterer hinanden.

Udgangspunktet for vores samarbejder er altid gøre en positiv forskel for planeten – særligt verdenshavene. Derudover bør vores samarbejde fokusere på at nå de mål, vi ikke kan realisere alene.

Er du enig? Så glæder vi os til at høre fra dig.

KONTAKT OS
Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel

Former for samarbejde

Clean up events

Vi ønsker at invitere både individer, brands og virksomheder til selv at tage action. Vi tror nemlig på; jo flere - jo større impact.

Derfor arrangerer og afholder vi private clean-up events, hvor du som virksomhed kan invitere dine kollegaer, samarbejdspartnere eller kunder med ud i den danske natur, og selv tage action. 

SE MERE

Former for samarbejde

collab kollektion

Vi elsker at lege og især med ligesindede, som ønsker at bidrage til en grønnere fremtid. Om du er et stort eller lille brand, det er underordnet, har du en god idé til et collab-produkt/kollektion, så skriv endelig til os. Vi er altid klar på gode samarbejds-ideer, som kan skabe endnu større impact.

Kontakt os for at høre mere, skriv "collab" i emnefeltet.

KONTAKT OS
Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel

FORMER FOR SAMARBEJDE

In-store event

Ønsker du som virksomhed at afholde en aften for hele organisationen eller et mindre team? Så åbner vi dørene til vores lokaler på Nikolaj Plads i hjertet af København. Her hoster vi et 1,5 times arrangement efter butikkens lukketid med fokus på bæredygtig shopping og kollegahygge. Vi skal nok stå for vin og snacks, og derudover er det også muligt med et inspirationsoplæg om Copenhagen Cartel af Kat, founder. Eventet kan selvfølgelig tilpasses, så det passer til lige netop din virksomhed.

Kontakt os for at høre mere, skriv "In-store event" i emnefeltet.

KONTAKT OS

former for samarbejde

pop-up shop

Skal I afholde et arrangement og ønsker fokus på bæredygtig shopping, så tag endelig fat i os. Primært henover sommeren, rykker vi butikken ud af Nikolaj Plads, med fuldt pop-up setup.

Kontakt os for at høre mere, skriv "pop-up shop" i emnefeltet.

KONTAKT OS
Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel
Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel

former for samarbejde

forhandler

Har du en butik eller webshop? og ønsker du at forhandle Copenhagen Cartel's kollektioner og være med til at sprede det grønne budskab.

Kontakt os endeligt, så tager vi en uforpligtende snak.

KONTAKT OS

former for samarbejde

inspirations oplæg

Ønsker du at høre om muligheden for, at få Kat, founder af Copenhagen Cartel, ud og holde en præsentation; til team dag, kick-off, som gæsteforlæser eller bare som et inspirerende indslag. Så tag endelig kontakt, så vi kan få spredt det gode og grønne budskab.

KONTAKT OS
Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel