1% for the Planet

1% for the Planet

Gennem vores medlemskab i 1% for the Planet, går 1% af vores årlige omsætning til godkendte miljøorganisationer, som alle aktivt arbejder for bevarelsen af verdenshavene. Dermed er vi sikre på, at vores donationer har den størst mulige impact, som vi også kan stå inde for.

Vores samarbejdspartnere via 1% for the planet

SEE Turtles

Seks ud af syv af verdens havskildpaddearter er truet på grund af menneskelige aktiviteter? Hos Copenhagen Cartel elsker vi havskildpadder derfor bidrager til bevarelsen af dem. For hvert produkt vi sælger, både B2C og B2B, så donerer vi det det koster SEE Turtles projekt “Billion Baby Turtles”, at redde en baby havskildpadde.

Healthy Seas

Healthy Seas blev grundlagt i 2013 for at tackle spøgelsesfiskeri, som er ansvarligt for havdyrs unødvendige død, det gør de gennem:

Læs mere

Cleanups
Frivillige dykkere genvinder spøgelsesnet fra rev og skibsvrag, hotspots for marine biodiversitet.

Forebyggelse
Samarbejde med fiskere, fiskeavlere, lokalsamfund og andre interessenter for at forhindre affaldsnet i at havne i havet.

Uddannelse
Øge offentlighedens bevidsthed om miljøskader forårsaget af spøgelsesfiskeredskaber og fremme den økologiske og økonomiske betydning af et sundt hav.

Os Om Havet

Et dansk hav-elskende fællesskab. Sammen med Os Om Havet afholder vi arrangementer og events, hvor dykkere og andre ildsjæle fra hele Danmark samles og i fællesskab rydder op over, under og i havet.


Os Om havet er en dansk frivillig dykkerorganisation, der sætte fokus på forurening af verdenshavene, og aktivt bidrager til at rense de danske have.

Giveback

Giveback er en af vores kerneværdier, og i Copenhagen Cartel er vi meget stolte af, at være medlem af en organisation, der motiverer virksomheder til at tage stilling og støtte verificerede miljøindsatser gennem medlemskab og handling.

Vi er Copenhagen Cartel

Vi er dedikerede til at skabe positive forandringer sammen med ligesindede, der elsker havet, lige så meget som vi gør. Derfor omgiver vi os med miljøorganisationer, som alle aktivt arbejder for bevarelsen af verdenshavene og med passionerede og modige mennesker og brands, som ønsker at gøre en forskel og skabe en bedre fremtid.