Clean Up Events

Hop med på bølgen

Vi ønsker at invitere både individer, brands og virksomheder til selv at tage action. Vi tror nemlig på; jo flere - jo større impact. Er du virksomhed og ønsker du at I bidrager hvor I kan? 

Derfor arrangerer og afholder vi private clean-up events, hvor du som virksomhed kan invitere dine kollegaer, samarbejdspartnere eller kunder med ud i den danske natur, og selv at tage action.

Clean Up Roadshow

I løbet af sommeren gik vi sammen med venner, partnere og lokale frivillige på en mission om at rense de danske kyster og strande for plastik.

Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel

Danmarkstour

Fra maj til september rejste CC Roadshow til Stevns, Rungsted, Amager Strand, Møn, Marienlyst, Blokhus, Skagen og Reffen og Ungdomsøen.

Vi har aldrig set så meget af Danmarks imponerende 8,754 kilometer lange kystlinje før. Det var fantastisk at besøge de mange forskellige, unikke og charmerende danske byer, kyster og have, som vores lille land har at byde på.

Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel

Over 4 tons skrald indsamlet

Desværre fik vi også oplevet på første hånd, at havplast ikke kun er et problem på den anden side af kloden, men også er et stort problem her hjemme i vores egen nordiske baghave. Heldigvis havde vi teamet op med nogle fantastiske mennesker, der hjalp og spredte budskabet om roadshowets mission.

Sammen med Race for OceansOs Om HavetMarienlyst StrandhotelRedBull DanmarkMøn SurfDansk Surf & Rafting Forbund og ikke mindst lokale frivillige, lykkedes det at befri de danske kyster for tæt på 2 tons skrald! Langt størstedelen var gamle fiskenet, som både krævede knofedt, styrke og tålmodighed at få fjernet. 

Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel

Vi Glæder os til 2023

Mængden af ​​plastik og affald vi befriede naturen for, gjorde roadshowet det hele værd. Vores danmarksturne gav os samtidig mulighed for at knytte endnu stærkere relationer til vores samarbejdspartnere. Vigtigst af alt, så mødte vi også en masse inspirerende og dedikerede mennesker fra vores community, som alle deler Copenhagen Cartels værdier og mission. 

Vi var mildest talt overvældet og ydmyge over den store opbakning vi mødte på vejen fra både partnere og frivillige. 

Vi glæder os til at møde endnu flere, når vi ruller ud på et nyt Copenhagen Cartel Roadshow i 2023