Vores værdier

We aim to inspire people
and brands to take action

Vi står op for vores værdier. De er Nordstjernen, som vores arbejde og beslutninger pejler efter. Alt, hvad vi gør, gør vi ud af vores kærlighed til havet. Dette gælder også måden vi driver Copenhagen Cartel på som en ansvarlig og ærlig virksomhed.

Copenhagen Cartel

We do

Copenhagen Cartel stiller altid spørgsmål. Vi er drevet af en uslukkelig tørst for at forstå, og det driver os konstant til at grave dybere og handle, så vi kan være den forandring, vi ønsker at se i verden.

We Care

Copenhagen Cartels produkter er design, kvalitet, ansvarlighed og perfekt pasform i ét – og vores forbrugere har ingen grund til at gå på kompromis eller nøjes med mindre. Vi stiler altid efter at sætte barren højere. Det bærende element i alle dele af produktionsprocessen er vores ambition om at lette trykket på klimaet fra vores nuværende produktions- og forbrugsmønstre, og vores ønske om at spare på planetens dyrebare ressourcer.

We Impact

Vi tror ikke på, at de endelige løsninger på nutidens og fremtidens problemer er opfundet endnu. Derfor udfordrer vi eksisterende mønstre og spørger altid; ”Hvad nu, hvis.” Vi nægter at lade os nøjes med det åbenlyse. Vi vil ikke blot inspirere vores kolleger, forbrugere og community til at forestille sig en bedre verden, vi viser vejen, og hvordan vi når derhen.

We Boost

Copenhagen Cartel projekterer lys og håb ud i verden ved at fokusere på løsninger og ikke bare problemer. Det er sejt at ville gøre en forskel. Beach clean ups er sjove. Bæredygtighed er nemt.

For every purchase, we make sure you look great and do good for the oceans