Vores purpose,
mission og vision

Vores purpose

Havet er et magisk sted, fuld af liv og utæmmet magi - og vi er dedikerede til at sikre, at det forbliver sådan. 

For at redde havene, tager vi mere end bare et standpunkt, vi tager action. 

Hver eneste dag står vi op og kæmper for et renere hav. Når vi lægger hovedet på puden om aftenen, har vi gjort mindst én ting den dag, som gør noget positivt for havet - gennem vores plastik-positive og ansvarlige kvalitetsprodukter, og gennem partnerskaber, aktiviteter og donationer.

Vores mission

Vi er på en mission. Vi vil udfordre måden, vi producerer og forbruger tøj og tekstiler på, ved at bruge innovative fibre, materialer og produktionsmetoder.

Vi ønsker at gøre det nemt at tage aktive og ansvarlige valg, og vi omgiver os selv med et fællesskab af ligesindede, der elsker havet lige så meget som os. Sammen kæmper vi for at beskytte vores have og sprede vores budskab, så missionen lever videre i vores egen og fremtidige generationer.

Vi ønsker, at:
-   Udforske og udfordre produktions- og forbrugsmønstre
-   Inspirere mennesker og brands til at tage action
-   Gøre det nemt for forbrugere at tage ansvarlige valg

Vores vision

En skønne dag vil vores verden under bølgerne igen være fyldt med farver, liv og skønhed - ikke plastik.

Vi er Copenhagen Cartel

Vi er dedikerede til at redde verdenshavene, og vi fokuserer på at skabe positive forandringer sammen med ligesindede, der elsker havet, lige så meget som vi gør. Derfor omgiver vi os med passionerede og modige mennesker og brands, som ønsker at gøre en forskel og skabe en bedre fremtid – både for planeten og for os, der bor på den.

We wish to inspire people
and brands to take action.