Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel

Vores Purpose

Havet er et magisk sted, fuld af liv og utæmmet magi - og vi er dedikerede til at sikre, at det forbliver sådan. 

For at redde havene, tager vi mere end bare et standpunkt, vi tager action. 

Hver eneste dag står vi op og kæmper for et renere hav. Når vi lægger hovedet på puden om aftenen, har vi gjort mindst én ting den dag, som gør noget positivt for havet - gennem vores plastik-positive og ansvarlige kvalitetsprodukter, og gennem partnerskaber, aktiviteter og donationer.

Vores mission

Vi er på en mission. Vi vil udfordre måden, vi producerer og forbruger tøj og tekstiler på, ved at bruge innovative fibre, materialer og produktionsmetoder.

Vi ønsker at gøre det nemt at tage aktive og ansvarlige valg, og vi omgiver os selv med et fællesskab af ligesindede, der elsker havet lige så meget som os. Sammen kæmper vi for at beskytte vores have og sprede vores budskab, så missionen lever videre i vores egen og fremtidige generationer.

Vi ønsker, at:
-   Udforske og udfordre produktions- og forbrugsmønstre
-   Inspirere mennesker og brands til at tage action
-   Gøre det nemt for forbrugere at tage ansvarlige valg

Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel
Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel

Vores vision

En skønne dag vil vores verden under bølgerne igen være fyldt med farver, liv og skønhed - ikke plastik.

BLIV EN DEL AF VORES COMMUNITY

Vi ønsker at være meget mere end et brand; vi er et fællesskab af passionerede, håbefulde og modige frontrunners. Vi omgiver os selv med ligesindede ocean-lovers og bygger et community, hvor vi sammen tager action og aktivt bidrager til at beskytte vores verdenshave. 
Bliv en del af vores Community, så er du den første der får besked når vi afholder vores næste strandrensning, yogatime, sauna session eller får besked om nyheder, produktlancering og hemmelige rabatter. Vi glæder os til at byde dig velkommen. 

Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel