Hvorfor Copenhagen Cartel?

Ordet ”cartel” betyder en koalition eller et samarbejde mellem forskellige aktører, som er skabt for at fremme en fælles interesse. Det er præcis det Copenhagen Cartel gør!
Læs mere nedenfor.

Hvorfor hedder vi Copenhagen Cartel?

Ideen til Copenhagen Cartel blev født på Bali, men blev bragt til live i København.

Dansk design handler om innovation, kvalitet, funktionalitet og om at nyde de gode ting i livet. Så vi tænkte, hvorfor ikke tage den københavnske mentalitet og lade den være det første, der møder folk – vores navn.

Så er der Cartel. For nogle har ”cartel” en negativ betydning – for os, er ordet indbegrebet af alt det vi gør.

Ordet ”cartel” betyder en koalition eller et samarbejde mellem forskellige aktører, som er skabt for at fremme en fælles interesse. Det er præcis det Copenhagen Cartel gør!

Vi er dedikerede til at redde verdenshavene, og vi fokuserer på at skabe positive forandringer sammen med ligesindede, der elsker havet, lige så meget som vi gør. Derfor omgiver vi os med passionerede og modige mennesker og brands, som ønsker at gøre en forskel og skabe en bedre fremtid – både for planeten og for os, der bor på den. 

Vi er ikke bange for at udfordre status quo. Vi står sammen i et fællesskab - et community, - hvor vi udforsker, inspirerer og hjælper mennesker og brands til at træffe valg, der er gode for planeten, i dag og i fremtiden.

Vi er født i København, men vores cartel er verdensomspændende.

Vi er Copenhagen Cartel.  

BLIV EN DEL AF VORES COMMUNITY

Vi ønsker at være meget mere end et brand; vi er et fællesskab af passionerede, håbefulde og modige frontrunners. Vi omgiver os selv med ligesindede ocean-lovers og bygger et community, hvor vi sammen tager action og aktivt bidrager til at beskytte vores verdenshave. 
Bliv en del af vores Community, så er du den første der får besked når vi afholder vores næste strandrensning, yogatime, sauna session eller får besked om nyheder, produktlancering og hemmelige rabatter. Vi glæder os til at byde dig velkommen.