Vores ansvar for havet

Styret af troen på, at produktion og forbrug ikke bør ske på bekostning af havet, skrider vi til handling for at regenerere vores oceaner.

Clean up events

Med vores clean up events renser vi havet for affald og vi bringer udfordringerne op til overfladen ved at synliggøre de meget reelle problemer der ligger under overfladen. Samtidig skaber vi relationer og bygger vi broer mellem mennesker, virksomheder, organisationer og NGO’er.

Red Havskildpadderne

Seks ud af syv af verdens havskildpaddearter er truet på grund af menneskelige aktiviteter? Hos Copenhagen Cartel elsker vi havskildpadder derfor bidrager til bevarelsen af dem. For hvert produkt vi sælger, både B2C og B2B, så donerer vi det det koster SEE Turtles projekt “Billion Baby Turtles”, at redde en baby havskildpadde.

Selvpålagt hav-skat

Gennem vores selvpålagte hav-skat, 1% FOR THE PLANET forpligteter vi os til at give 1% af vores årlige omsætning til godkendte non-profit organisationer, der alle aktivt bidrager til at bevare verdenshavene. 1% for the Planet er en global bevægelse, som kæmper for, at virksomheder, der tjener på klodens dyrebare ressourcer, også giver tilbage ved at bidrage til arbejdet med at beskytte og bevare den.

Verdensmål 14

Vi arbejder aktivt og målrettet med verdensmål nummer 14, livet i havet. Det er vores Nordstjerne og eksistensgrundlag, som pejler os uanset, hvad vi gør – både som brand og som mennesker. Vi er med til at identificere de uanede ressourcer havet besidder og sikre ansvarlig brug af disse. Vores mission er, at regenerer havet og dets ressourcer - for din skyld, vores skyld og for fremtidige generationer.

Partnerskaber

Vi bruger vores unikke stemmer og positionering til kollektivt at give tilbage og regenerere havet.

Produkter

Fra affald til værdi. Skabt af regenereret nylon renset op fra havet, samt forbruger & industriel tekstilaffald.

Donationer

Vi donerer direkte til Healthy Seas, SEE Turtles, Os Om Havet og Danmarks Naturfredningsforening