Sammen står vi stærkere

The Resea Project

For at fremme kampen mod plastikforurening, er vi teamet op med den danske virksomhed Resea. Sammen støtter vi en bedre håndtering af affald, ved at bidrage til opførsel og vedligeholdelse af affalds anlæg.

Track dit plastik med en QR-kode, som du modtager med din ordrebekræftigelse

Bidrager til et renere hav

20 plastik flasker

Når du køber et produkt fra enten vores CC Casual eller CC Extra kollektionerne, på vegne af dig, opsamler vi det der svarer til 20 engangs plastik flasker fra havet.

Du vil modtage en QR kode, som tracker præcist hvor, hvornår og af hvem netop dit plastik er blevet opsamlet

Engangs plastik flasker

Produktionen og transporten af engangs plastik flasker kræver masser af planetens ressourcer - de fleste engangs plastik flasker, bliver brugt én gang, for efterfølgende at ryge i skraldespanden.

Samtidig tager det op til 450 år at bryde en engangs plastik flaske ned. Når du køber et produkt fra enten vores CC Casual eller CC Extra kollektion, fjerner vi, på vegne af dig, det der svarer til 20 engangs plastik flasker fra havet.

Track dit opsamlede plastik via en QR-kode

Dokumentation

Track dit plastik

Når du køber et produkt fra enten vores CC Casual eller CC Extra kollektion, modtager du en QR-kode sammen med din ordrebekræftigelse, så du kan se præcis HVOR, HVORNÅR og af HVEM dit plastik er opsamlet.

Hele processen er valideret og verificeret af tredjepart, for at sikre gennemsigtighed og tillid.

Læs mere om verifikations processen: