CEO & Founder

Katrine Lee Larsen

Ideen til Copenhagen Cartel kom, da Katrine flyttede til Bali i 2016, og på tæt hold oplevede, hvordan de balinesiske badestrande flød over med skrald og plastikstumper, der skylles op fra havet. Hjemvendt til Danmark, kunne Katrine ikke slå plastik problemet ud af hovedet, og besluttede sig for at gøre noget. Copenhagen Cartel blev født.

Til daglig står Katrine for alt fra udviklingen af nye materialer og produkter, til opdatering af websitet. Hun er også ansvarlig for alt med salg- og marketing. Sammen med Anne Karina, står hun for at udvikle virksomhedens strategi.

COO & Co-founder

Anne karina Asbjørn

Anne Karina har altid haft et grønt hjerte, især et der banker for havet. Hun er en erfaren surfer og elsker at bruge sin fritid i og på vandet. Hun har endda cyklet fra London til Monaco for velgørenhedsfonden Blue-Marine-Foundation, for at beskytte verdenshavene. De mange timer på vandet, har også øget Anne Karinas opmærksomhed på den stigende plastikforurening. I 2020 fik hun nok og besluttede at følge sit grønne hjerte. Hun vinkede farvel til en karriere i corporate banking og private equity, fast løn og pensionsopsparing, til fordel for iværksætter livet i Copenhagen Cartel. 

Til daglig sidder Anne Karina med alle finansielle og operationelle analyser og processer. I daglig tale går hun under Økonomi Ministeren. Sammen med Katrine, udvikler hun virksomhedens strategi. 

Head of client services & Co-founder

Martin Brody Juul

Katrine og Martin har været venner igennem mange år. Helt tilbage i opstartsfasen af Copenhagen Cartel hjalp Martin med fra sidelinjen, hvorefter han i november 2018 officielt blev en del af Copenhagen Cartel. Martin har altid haft en stor kærlighed til havet og alt liv der befinder sig under havets overflade, så for ham var der ingen tvivl, da Katrine spurgte om han ville joine hende og Copenhagen Cartel i kampen mod plastik i havet.

Til daglig er Martin ansvarlig for alt kontakt til både kunder og retailers. Yderligere er han ansvarlig for styling af alt fra photoshoots til butiksvinduer.

SoME- & Content manager

Cecilia Kirsgaard

Cecilia har tidligere arbejdet med Kat i en anden virksomhed. Her kunne Cecilia følge med i Kat og Copenhagen Cartels spændende rejse og da hun fik mulighed for at joine i januar 2021, sagde hun straks ja. Det har altid været vigtigt for Cecilia, at hun arbejder med noget der giver mening for hende, som resonerer med hendes egne værdier og at hun føler det hun laver gør en forskel - også selvom hun ikke nødvendigvis redder hele verden. Derfor gav det super mening for hende, at blive en del af en virksomhed som Copenhagen Cartel, som sætter purpose før profit.

Til daglig står Cecilia for Copenhagen Cartels sociale medier og content. Hun er også ansvarlig for photoshoot og events, som vi forhåbenligt snart kan få lov at afholde igen. 

strategy & operations Analyst

Sarah Sannung

Sarah lærte Copenhagen Cartel at kende, da hun tidligere har arbejdet sammen med Anne Karina i Corporate Finance. Det var især Copenhagen Cartels værdier og eksistensgrundlag, som var attraktivt for Sarah, da hun har en baggrund som elitesvømmer og derfor har en forkærlighed og tilknytning til vand og havet. Derfor var det en helt naturlig beslutning, da hun valgte at joine teamet hos Copenhagen Cartel. 

Sarah er studentermedarbejder og er en del af både inventory optimering, certificeringsprocesser, fakturering såvel som salgs- og kundeanalyser. 

designer

Sophie Høeg

Office Manager

Bana Goitom

Join the team

Tingene går rigtig stærkt hos Copenhagen Cartel og vi søger hele tiden nye passionerede talenter, som ønsker at være en del af teamet og være med til at rense havene fra plastik.

Send en uopfordret ansøgning.