Vi bruger ingen hud- eller størrelses redigering i vores behandling af photoshoot billeder

Malene, 36 år

”Jeg har min egen skønheds salon, The Powderroom, hvor jeg altid vælger bæredygtige og økologiske produkter. Både til at bruge i behandling og styling, men også til at sælge på vores webshop. Jeg har en lille vovse, hvor jeg tilmed har købt bionedbrydelige hundeposer ;-) Det redder selvfølgelig ikke verden, men for mig er det de små ting i dagligdagen, som skaber vejen for en mere bæredygtig fremtid for os alle".

Malene har Sanur top in color Nero på i størrelse S og Canggu bottom in color Nero i størrelse S.

Nana Kopae, 27 år

”Jeg ser bæredygtighed som et fælles ansvar, hvor der skal skabes balance mellem udnyttelse og beskyttelse af jordens ressourcer. Vi har alle et ansvar, ift. at passe på den jord vi lever på, og tænke på de generationer der kommer efter os. Derfor ser jeg bæredygtighed som værende utrolig vigtigt, da vi ikke kun skal tænke på os selv. Jeg sørger bl.a. for, at jeg (næsten altid) medbringer min egen indkøbspose, når jeg skal handle og køber så vidt muligt økologiske råvarer. Derudover Shopper jeg mest secondhand, hvor jeg også sælger meget selv. På den måde får tøj længere levetid, hvilket er med til at minimere det overordnede forbrug".

Nana har Sanur top in color Coral på i størrelse M og Lovina bottom in color Coral i størrelse M.

Yasmin Kazemi, 28 år

"Jeg er født i Danmark af en iransk mor og fynsk far, boet i udlandet som barn og flyttet tilbage til Danmark. Jeg har været priviligeret og set store dele af verden, og været vidne til at koralrevene i Sydøst Asien er blevet mindre pga den måde vi behandler planeten på. Jeg har som synder af kapitalismen bidraget til at købe tøj i massevis, og prøver ihærdigt at være bedre til at købe genbrug- og bæredygtigt tøj. Jeg har også skåret ned på mit kød indtag og er opmærksom på økologi når jeg går på indkøb. Jeg tror på, at når vi alle som individer har en større bevidsthed om vores forbrug, at vi kan ændre verden og passe meget bedre på vores hjem, jorden. At passe på planeten er noget af det der har magten til at forene os på trods af landegrænser, etnicitet, religion og udseende".

Yasmin ihar Sanur top in color Nero på i størrelse XL og Ubud bottom in Leo print ii størrelse L.

Viktoria Guldbrandsen, 26 år

"Jeg tror min generation er en af de første, som ubevidst er miljøbevidste i mange af de valg vi tager, fordi global opvarmning og konsekvenserne heraf har været en del af vores opvækst. Det er både mega optur de dage man er god til at gøre en forskel og til tider enormt skyldfølelses agtigt, hvis man ikke sorterer affald eller kommer til at købe jordbær om vinteren. Jeg gør hvad jeg kan og prøver at integrere så mange bæredygtige valg som muligt i min hverdag og tror på de små ting gør en stor forskel. fx. Køber jeg stort set aldrig noget fra ny! Jeg tjekker altid først mulighederne for at købe brugt om det er en ny blender eller en bestemt bluse, jeg går og drømmer om! Med den brug-og-smid-ud kultur vi lever i, kan man finde overraskende mange ting som stadig kan købes i butikkerne. Jeg har også altid et net med i min taske uanset hvor jeg går hen, og kan af ren princip ende med at stable 10 forskellige madvarer i min farm, fordi jeg nægter at købe en plastikpose. Korte bade, mindre kød, lokale råvarer, bytte tøj med veninder og min cykel er også højt på mine bæredygtige vaner i hverdagen".

Viktoria har Gili onepiece in color Coral i størrelse L.