Os Om Havet

Sammen med Os Om Havet afholder vi arrangementer og events, hvor dykkere og andre ildsjæle fra hele Danmark samles og i fællesskab rydder op både over, under og ihavet.

Fokus på forurening af

Verdenshavene

Os Om havet er en dansk frivillig dykkerorganisation, der deler vores grønne værdier. De ønsker nemlig med organisationen, at sætte fokus på forurening af verdenshavene.

Os Om Havet startede i 2016 efter de 3 danske biologi-studerende, Marc, Maria og Jamila, mødte hinanden under et udvekslingsophold på Tasmanien i Australien. Her så de alle tre, med egne øjne, de store problemer plastikforurening medfører - især i verdenshavene. 

Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel

En kombination af

hobby og miljøarbejde

Den helt store øjenåbner kom, da Maria brugte en hel dag på studiet på, at pille plastikaffald ud af maven på en havfugl. Da størstedelen af affald i havet ender på havbunden, og de allerede var certificerede og passionerede dykkere, var det en oplagt mulighed for at give miljøet en hjælpende hånd ved at kombinere hobby og miljøarbejde.

Sammen med Os Om Havet afholder vi arrangementer og events, hvor dykkere og andre ildsjæle fra hele Danmark samles og i fællesskab rydder op både over, under og i havet.

"SAVING THE OCEAN ONE BIKINI AT A TIME"