Material science & Innovative technology

We turn the ocean into a material you can wear

FREMTIDENS MATERIALE

I et forsøg på at erstatte bomuld, som kræver ekstreme mængder af vand, har vi arbejdet på en ny matervare, som både er innovativ, miljøvenlig og fremtidssikret, vi kalder den: OCN WEED®. Selve produktionen er både innovativ og miljøvenlig, det hele foregår i et closed-loop system uden brug af kemikalier og som genbruger op til 99% af det vand der bruges i produktionen.

Kollektionen er unisex og lanceres 7 november 2021. Vil du sikre at du er på listen til pre-launch, så du kan være first-mover og sporte fremtidens materiale: OCN WEED®

Vi høster tang fra Island

OCN WEED® er vores nyeste innovation, et fremtidssikret materiale, i en unik blanding af tang fibre og økologisk bomuld. Hvorfor tang? Fedt du spørger fordi; tang er en naturlig og regenererende ressource, der vokser i rigelige og frodige mængder naturligt i havet, hvilket betyder at det ikke har brug for andet vand - end det det allerede står i. Vores tang bliver høstet fra Island hvert fjerde år, hvilket giver mulighed for fuld regenerering mellem høst og sikrer, at den økologiske værdi bevares.

Ved at bruge tang som en ressource, som erstatning til konventionel bomuld, sørger vi for at spare og passe på planetens knappe ressourcer, som eksempelvis rent ferskvand.