Pantai badedragt

one size doesn't fit all

Denne nyhed har vi glædet os til at dele med jer, lanceringen af vores nyeste badedragt, vi kalder hende PANTAI.

Da vi ikke tror på at onesize fits all, har vi skabt en ny badedragt, som vi kalder PANTAI, med en funktion, hvor man selv kan justere på hvor meget dækkelse man vil have bagpå, og hvor højt man vil have badedragten skærer ved hofterne. 

saving the ocean

Mere end bare en badedragt

Udover det bidrager til at rense havet fra plastik og de farlige spøgelsesnet, som fanger alt fra skildpadder og fisk, til hvaler og fugle - så bidrager det også til at spare på planetens dyrebare ressourcer. Fordi der bruges genanvendte materialer, så slipper man for at producere helt nyt nylon, som kræver fossile brændstoffer - og dermed kan man spare på både energi, vand og CO2. 

For hvert produkt solgt, donerer vi, på vegne af dig, til at redde en baby havskildpadde. Man modtager et diplom sammen med sit køb.

Friheden til selv at vælge

Fra medium til minimum

Pantai er multi-funktionel, så den tillader forskellige anvendelsesmuligheder, i forskellige situationer og tilpasses efter netop dit behov.

Pantai har både justerbare stropper og sider, eksempelvis ønsker man mindre dækning ved solbadning, men lidt mere dækning, hvis man er på strandtur med familien. 

Man kan altså tilpasse den alt efter mood, sociale omstændigheder og look.

Design for en grønnere fremtid

Bæredygtig designstrategi

At skabe smukt badetøj må ikke være på bekostning af vores fremtid, derfor tænker vi bæredygtighed ind i vores designstrategi.

Et multifunktionelt design øger ikke kun mulighederne, når det kommer til styling, men forlænger også produktets levetid ved at give det flere anvendelsesmuligheder.

I en verden med overflod af fast-fashion, tror vi på at den multifunktionelle design-idé, kan bidrage til en grønnere verden, hvor tøj gerne skal vare mere end en sæson eller trend og samtidig tilpasses til forskellige livsstilsbehov og situationer.

Look good - do good

Certificeret materiale

Pantai har en flatterende v-udskæring og en dyb ryg, der giver optimal mulighed for sol. Den er skabt i to lag høj-kvalitets materiale, skabt af recycled nylon og elestan. Nylonen kommer blandt andet fra gamle fiskenet fra havet. Så udover det sidder godt, ser godt ud - så gør det også godt!

Det endelige materiale er OEKO-TEX® 100 certificeret, mærket er din garanti for produkter uden skadelig kemi. Mærket gør det nemt for dig at vælge produkter, som ikke er skadelige for din sundhed og er mindre belastende for miljøet.