Bestseller styles nye farver

Vores Active kollektion er skabt af genanvendt nylon - samme materiale som vores Swim. Eksempelvis gamle fiskenet reddet op fra havet og omdannet til højkvalitets nylon. Det gør det godt for både dig og planeten.

LIMITED EDITION: HEAT

TURN THE HEAT UP

En af vores aller mest populære farver er farven HEAT. Og det forstår vi. Det er den perfekte koralrøde, som går godt til alle hudtoner. Den skriger sommer og derfor valgte vi at lancere en limited omgang Active styles i Heat.

Vores Active Heat styles er limited edition og kommer ikke tilbage på lager. Hvis du vil sikre dig en style, så kan du pre-order den nu - ordren afsendes i uge 20.

Bestseller color

Favoritten Deep

I både vores Swim og Active kollektioner er farven Deep en af jeres favoritter, vi har derfor udvidet paletten af produkter. Deep er god at mixe med både Army og Nero. Find din egen personlige favorit.

Afsendes i uge 20.

NEW STYlE LAUNCH

LEAN MINI SHORTS

Vores Lean Mini Shorts er den perfekte base, når du sammensætter dit ACTIVE outfit. Brug dem alene eller under et par løse shorts. Materialet giver støtte og shaping, er blødt og åndbart og slutter tæt til kroppen, så du får følelsen af et let kompres. Shortsene har lommer på begge sider, så har du dine nøgler, telefon, kort og kærestebreve lige ved hånden. 

P.S. De kan også bruges som badeshorts, da materialet er samme som vores badetøj. 

Afsendes i uge 20.

No Matter Your Routine - Our Activewear gives you the support you need!

Featured collection

Sportstøj til kvinder