VI BRUGER INGEN HUD- ELLER STØRRELSES REDIGERING I VORES BEHANDLING AF PHOTOSHOOT BILLEDER

Diana, 35 yrs

"Jeg er opvokset i Danmark, men har grønlandske rødder og har på første parket set hvad global opvarmning gør ved miljøet og naturen ikke mindst. Naturen og havet især har altid været et sted jeg bevæger mig hen, når jeg skal have ro i sindet og sjælen. Derfor støtter jeg fuldt ud op om Copenhagen Cartel og deres formål. Jeg synes at der er noget smukt i at være bevidst om at efterlade sig en verden, som vi kender den, til de næste generationer. Ligesom vi tager hensyn til hinanden skal vi også tage hensyn til naturen. Jeg er opmærksom på at tage nettet med, når jeg handler ind. Og så elsker jeg at støtte op om bæredygtige brands som Copenhagen Cartel, der tager aktive grønne valg. En bikini på mig betyder en skildpadde mindre i et “ghost net” i havet - og det kan man da kun blive glad ved tanken om".

Diana har en Penida onepiece in color Beat i størrelse L.

Netra, 27 yrs

"Bæredygtighed betyder meget for mig, da jeg synes vi skal passe bedre på vores jord så vi kan sikre fremtiden for vores børn og børnebørn. Jeg bruger altid et stof net når jeg handler, stort set alt mit tøj og indretning er genbrug. Jeg spiser næsten vegansk, pånær fisk og æg. Fisken fanger jeg selv og æg får jeg fra min venindes gård. Jeg støtter så vidt muligt kun bæredygtige og lokale brands".

Netra har Uluwatu top in color Sand i størrelse M & Batur bottom in color Sky i størrelse XS.

Esther Sofie, 21 år

"Jeg elsker alt ved bæredygtighed i teorien, men i praksis synes jeg det er svært at efterleve. Jeg søger at implementere gode og sunde rutiner, som passer på mig selv og på miljøet. Jeg støtter så vidt muligt ikke high-street brands længere, men fokuserer hellere på at købe mindre men bedre, eller købe brugt. At købe bedre, i min verden kunne for eksempel være ved at støtte de brands som tænker bæredygtighed ind i deres forretning".

Esther Sofie har Sanur top in color Sky på i størrelse M Lovina bottom in color Sand i størrelse M.

Patricia, 34 yrs

"Det er vigtigt at vi tænker på miljøet og klimaet, vi skal alle bidrage, hvis fremtidige generationer også skal have de samme glæder som os. Derfor støtter jeg også brands, som tænker mere end bare profit ind i deres forretning. I min hverdag handler jeg altid økologisk og går meget op i madspild. Jeg spiser vegetarisk 4 dage i ugen"

Patricia har Agung top in Leo print i størrelse M og Ubud bottom in color Nero i størrelse S.