KOMMENDE EVENTS

Sammen med venner, samarbejdspartnere og legekammerater, afholder vi løbende alt fra cleanup til yoga events og vi håber DU vil deltage. Vi glæder os til at se dig.

5 oktober 2021

Bio hacking event

Vil du lære mere om Bio Hacking og selv prøve Cryo Facial, helt gratis, så tilmeld dig til eventet d. 5 oktober fra kl. 17-19. Der vil blive serveret lækkert ocean-friendly vin fra The Hidden Sea Wine og C vitamin fra Puori. Udover at få en præsentation af One Thirty Labs og Copenhagen Cartel, så går du også derfra med en goodiebag. Eventet foregår i København.

Der er kun ca. 15 pladser - det er først til mølle.

30 september 2021

La Mer Live studio

Dette event foregår live på @cphcartel instagram.

Hvad har det internationale ikoniske hudpleje brand La Mer tilfælles med en grøn startup som Copenhagen Cartel? Det enkelte svar: en fælles kærlighed til havet.

Torsdag d. 30 september kl. 19:30 tager Katrine på besøg i studiet hos La Mer, hvor hun bliver introduceret til La Mers oceaniske univers og til en snak om fælles værdier.

Der vil være masser af lækre præmier fra La Mer og Copenhagen Cartel løbende gennem live'en, til alle der deltager. Det er gratis at deltage, dog for at være med i lodtrækningen om præmierne, skal du tilmelde dig eventet.

13-20 november 2021

GIRLS ONLY SURF TRIP MAROKKO

Sammen med vores venner fra De Brede Planker, har vi arrangeret verdens bedste tøsetur, hvis vi selv skal sige det. Surf, yoga, clean-up events og masser af nye veninder.

Der er corona-garanti på rejsen fra De Brede Planker.

Afholdte events

18 september 2021

World Clean Up day

I forbindelse med World Clean Up Day, har vi endnu engang teamet op med vores venner fra Os Om Havet. Denne gang tager vi ud til Middelgrundsfortet, også kendt som Ungdomsøen! 

Der vil være mulighed for at dykke efter skrald (dette kræver særlig tilmelding), men også masser af aktiviteter på land. Hvad end du vælger, så handler det om at vi sammen bidrager til World Clean Up Day og har en hyggelig dag i smukke omgivelser på Ungdomsøen.

Der vil være gratis mad og drikke til alle deltagende.

Det er gratis at deltage og der er gratis færgeoverfart, dog kræver al deltagelse tilmeldelse, så vi ved hvor mange der kommer med.

23 september 2021

Iværksætterfestival

Dansk Iværksætter Forening og Københavns Kommune er gået sammen og skabt iværksætterfestivalen, til en aften med iværksættervibes, bæredygtig fashion-talks og ekspertindspark fra erfarne stemmer i gamet.


Copenhagen Cartel og Katrine Lee Larsen skaber rammerne om aftenen med hendes nye flagship store i hjertet af København, hvor du også kan møde Son of a Tailor’s grundlægger Jess Fleischer. Begge iværksættere fortæller deres historie, og giver deres råd til fremtidens bæredygtige modebrands. Efterfølgende sætter de to sig ned til en snak med influencer Emilie Lilja.

Det er gratis at deltage og foregår hos os på Nikolaj Plads 26 i København.