KOMMENDE EVENTS

Sammen med venner, samarbejdspartnere og legekammerater, afholder vi løbende alt fra cleanup til yoga events og vi håber DU vil deltage. Vi glæder os til at se dig.

17 juli, kongens nytorv, københavn

MINDFUL MORNINGS

Sammen med vores gode venner fra Villa Copenhagen og i forbindelse med FN Forbundets og Life Exhibition udstillingen på Kongens Nytorv, har du chancen for at dyrke yoga MIDT PÅ KONGENS NYTORV.

Program:
10:30: Ankomst + welcome
10:45: Power yoga v/ Asana2Connect
11:30: Bagværk & økologiske juice
12:00: Tak for i dag

Det koster 125 kr. at deltage - der er begrænset antal billetter.

Vi glæder os til at møde dig, når vi ruller ud på et nyt CC Roadshow i 2022

CLEAN UP EVENTS 2022

Igen i 2022 er vi gået sammen med venner, partnere og lokale frivillige på en mission om at rense de danske kyster og strande for plastik.

Fra maj til september rejser CC Roadshow rundt i danmark. I år kommer vi omkring Aarhus, Helsingør, København, Hvidesande & Roskilde.

Afholdte events

22 juni - PRESSEN, Politikens Hus, Vester Voldgade 33, 1785 København V

MINDFUL MORNINGS

I midten af København finder du det legendariake Politiken Hus. I de historiske lokaler, Politikkens hus Pressen, får du her mulighed for at starte dagen på bedste vis. Vi inviterer endnu engang til Mindful Mornings, denne gang i samarbejde med Politikken Onsdagsklubben.

Onsdag d. 22 juni inviterer vi dig til at starte morgenen med 45 minutters Pilates & Mindfulness guidet af kyndige hænder fra Pilates B. Vi afslutter med lækkert hjemmebagt morgenbrød leveret af Kihoskh og alkoholfrie Mimosas fra ISH Spirits.

Det koster 85 kr. at deltage - der er begrænsede antal billetter:

WORLD OCEANS DAY 2022

THE OCEAN RUN

Join us on the 8th of June between 5 - 5:15 pm as we celebrate United Nations World Oceans Day in collaboration with Mikkeller.

Before we head out on the 5k route (you can run or walk the route) that ends at Mikkeller Baghaven, Nicholas Shrødder will send us off from Our Flagship Store.

At 5:30ish' we'll embark on the route. 

At Baghaven, you'll enjoy well deserved Alcoholic & Non-alcoholic Beers, Great Tunes, and Urban Ocean Vibes.

The Ocean Run & Event is FREE.

19. April kl 19-21

Earth Day Community event

I forbindelse med Earth Day og for at inspirere og opfordre endnu flere mennesker & brands til at tage aktive valg, som støtter den bæredygtige udvikling - 365 dage om året, har vi dedikeret en hel uge til at fejre og gøre opmærksom på dagen (læs om vores andre initiativer). Hør oplæg fra Monica (Maria Nila), Camilla (Sourcing House) og Mathilde (Copenhagen Cartel) om, hvordan man via FN’s Verdensmål kan arbejde målrettet med den grønneomstilling.

Vi slutter aftenen af med en panel-debat, hvor vores founder Kat, sammen med Monica og Camilla vil svare på jeres og moderator Terese Asks (Busigirl Podcast) spørgsmål.

Der er goodiebags til alle der deltager - værdi 399,-

VIGTIG: Der er kun 40 pladser!

Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel
Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel

Outdoor Workout - Coffee & Croissants

Summer-time Dip 27th March

European Summer Time is here... well not quite yet!
We thought we’d celebrate the lighter evenings ahead by jumping, or at least a dip in the harbour. Kathleen Videira from our community will be there too, and she’ll give you and your body an equipment-free workout. The workout is suitable for all levels and less than 30 min. All you have to do is show up and have fun.
If the water is still too cold for you and your favourite kind of Sunday mornings doesn't involve outdoor workouts, then stop by for free coffee and croissants.

When:  27th March 10am -12pm
Where: Bølgen Kalvebod Brygge

The whole event is free, and we love to see you there!

19 FEBRUAR 2022

MINDFUL MORNINGS

I Villa Copenhagens smukke, luksuriøse og historiske omgivelser starter vi morgenen med at forkæle sjælen med en 45-minutters Power Vinyassa, guidet af de kyndige undervisere Sarah & Thomas. Vi runder morgenen af med en lækker og overdådig Villa-brunch og skåler weekenden ind i alkoholfrie mindful mimosas fra ISH Spirits, for den bedst tænkelige start på dagen. Du har samtidig mulighed for helt eksklusivt, at få 20% på activewear fra Copenhagen Cartel. Alle deltagere modtager en goodiebag. 

Tidspunkt: 10:30-12:30

Kun 50 pladser - først til mølle.

Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel
Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel

5 oktober 2021

Bio hacking event

Vil du lære mere om Bio Hacking og selv prøve Cryo Facial, helt gratis, så tilmeld dig til eventet d. 5 oktober fra kl. 17-19. Der vil blive serveret lækkert ocean-friendly vin fra The Hidden Sea Wine og C vitamin fra Puori. Udover at få en præsentation af One Thirty Labs og Copenhagen Cartel, så går du også derfra med en goodiebag. Eventet foregår i København.

Der er kun ca. 15 pladser - det er først til mølle.

30 september 2021

La Mer Live studio

Dette event foregår live på @cphcartel instagram.

Hvad har det internationale ikoniske hudpleje brand La Mer tilfælles med en grøn startup som Copenhagen Cartel? Det enkelte svar: en fælles kærlighed til havet.

Torsdag d. 30 september kl. 19:30 tager Katrine på besøg i studiet hos La Mer, hvor hun bliver introduceret til La Mers oceaniske univers og til en snak om fælles værdier.

Der vil være masser af lækre præmier fra La Mer og Copenhagen Cartel løbende gennem live'en, til alle der deltager. Det er gratis at deltage, dog for at være med i lodtrækningen om præmierne, skal du tilmelde dig eventet.

Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel

Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel

13-20 november 2021

GIRLS ONLY SURF TRIP MAROKKO

Sammen med vores venner fra De Brede Planker, har vi arrangeret verdens bedste tøsetur, hvis vi selv skal sige det. Surf, yoga, clean-up events og masser af nye veninder.

Der er corona-garanti på rejsen fra De Brede Planker.

18 september 2021

World Clean Up day

I forbindelse med World Clean Up Day, har vi endnu engang teamet op med vores venner fra Os Om Havet. Denne gang tager vi ud til Middelgrundsfortet, også kendt som Ungdomsøen! 

Der vil være mulighed for at dykke efter skrald (dette kræver særlig tilmelding), men også masser af aktiviteter på land. Hvad end du vælger, så handler det om at vi sammen bidrager til World Clean Up Day og har en hyggelig dag i smukke omgivelser på Ungdomsøen.

Der vil være gratis mad og drikke til alle deltagende.

Det er gratis at deltage og der er gratis færgeoverfart, dog kræver al deltagelse tilmeldelse, så vi ved hvor mange der kommer med.

Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel

Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel

23 september 2021

Iværksætterfestival

Dansk Iværksætter Forening og Københavns Kommune er gået sammen og skabt iværksætterfestivalen, til en aften med iværksættervibes, bæredygtig fashion-talks og ekspertindspark fra erfarne stemmer i gamet.


Copenhagen Cartel og Katrine Lee Larsen skaber rammerne om aftenen med hendes nye flagship store i hjertet af København, hvor du også kan møde Son of a Tailor’s grundlægger Jess Fleischer. Begge iværksættere fortæller deres historie, og giver deres råd til fremtidens bæredygtige modebrands. Efterfølgende sætter de to sig ned til en snak med influencer Emilie Lilja.

Det er gratis at deltage og foregår hos os på Nikolaj Plads 26 i København.

VENTELISTE

MINDFUL MORNINGS

Efter stor efterspørgsel forsøger vi at arrangere flere Mindful Mornings på Villa Copenhagen. Vil du være den første til at få besked, når vi annoncerer næste event?

Tilmeld dig ventelisten, så får du besked før alle andre.

Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel