I dag er de fleste solbriller fremstillet af Acetat. Acetat er lavet af polymer afledt af træmasse og andre naturlige bomuldsfibre. Acetat er det foretrukne materiale til solbriller, da det er super holdbart og slidstærkt, det er allergivenligt og grundmaterialet kommer fra vedvarende kilder. 

Men der er et stort problem med acetat. Det indeholder nemlig et blødgøringsmiddel - et kemikalie - som blandes med de naturlige fibre, for at man kan forme dem - til eks. solbriller. Kemikaliet (petroleum derivat) kommer fra råolie. 

Heldigvis er der fundet en løsning, for via innovativ bioteknologi, er der blevet udviklet et miljøvenligt alternativ, som erstatter den knap så klimavenlige kemi med et grønnere alternativ: BIO Acetat. 

I BIO Acetat er kemikalierne erstattet med et blødgøringsmiddel afledt af citronsyre, som er naturligt og biologisk nedbrydeligt. Det gør materialet i BIO Acetat plantebaseret, det er bedre for miljøet, minimerer behovet for at bruge materialer fra ikke-vedvarende kilder som olie, og så er BIO Acetat nemmere at genanvende end almindeligt Acetat. 

Der er ingen tvivl om, at BIO Acetat er et overlegent og innovativt materiale, med høj kvalitet og holdbarhed. 

Alle vores solbriller er fremstillet med polariserede linser med UV-beskyttelse. 100% UV400 (UVA+UVB) beskyttelse • Kategori 3 Eastman Tritan™ copolyester linser fra USA. Gradient brune linser - anbefales til solrige og let overskyede dage og giver et meget behageligt lys.

Welcome to our space

Nikolaj Plads 26, København

I hjertet af København, har vi åbnet dørerne til vores egen flagship Store. I butikken finder du alle vores kollektioner, Kom forbi og mærk, prøv og køb dine favoritter.

Har du købt online, så både bytter og returnerer vi også gerne direkte i butikken. Find os:

Nikolaj Plads 26
1067 København K

Se mere
Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel