PRESENTS WITH A PURPOSE

I Copenhagen Cartel tror vi på forbrug med omtanke. Derfor har vi sammensat en lille bæredygtig gave-guide til dig, der gerne vil forkæle din familie og venner med gaver, der giver mening. Guiden kan bruges året rundt - til julegaver, fødselsdagsgaver, bryllupsgaver eller andre anledninger.

Gave Guiden:

Presents with a Purpose

Når du står med en af Copenhagen Cartels produkter mellem hænderne og mærker kvaliteten, så er det svært at forestille sig, at badedragten, bikinien eller sportstoppen engang har været et gammelt fiskenet, der drev hvileløst rundt med havstrømmene.

Til gengæld er det ikke svært at fremkalde den gode følelse du får, når dit køb gør en forskel, fordi dit valg ikke blot har været med til at fjerne plastik fra havet, du har også sparet klimaet for forurening og passet på planetens dyrebare ressourcer.

Ved at lade dine værdier og verdenssyn styre dit forbrug, bidrager du til en bedre fremtid for alle - og du kan faktisk gøre det, hver gang du foretager et køb. Det handler nemlig ikke om at stoppe med at shoppe. Det handler om at købe med omtanke, og gå efter kvalitetsvarer, som er produceret på en klimavenlig måde.

I Copenhagen Cartel tror vi på forbrug med omtanke, og det kraftigste signal, du som forbruger kan sende, er at lade dine værdier bestemme, hvor du lægger dine penge.

Derfor har vi sammensat en lille bæredygtig gave-guide til dig, der gerne vil forkæle din familie og venner med gaver, der giver mening.

Guiden kan bruges året rundt - til julegaver, fødselsdagsgaver, bryllupsgaver eller andre anledninger.