1 mdr. efter Løvens Hule🦁

HVORDAN VAR DEN FØRSTE TID EFTER LØVENS HULE?

Katrine: "Hvis jeg skal være helt ærlig, så var det en blanding af succes og kaos. Vi var alle meget overvældet og taknemmelige over den positive feedback, men samtidig var der også pludselig meget store forventninger til os og vi vidste alle, at der lå et kæmpe stykke arbejde foran os. Rent mentalt var det en rutsjebane, vi oplevede vores hidtil største sejre, men samtidig var nedturerne også af en anden kaliber. Vi har arbejdet i døgndrift 7 dage om ugen, men heldigvis med masser af hjælp fra gode mennesker".

HVORDAN ER SAMABEJDET MED CHRISTIAN GÅET?

Katrine: "Det er gået så godt. Vi er netop flyttet ind hos Christian og Blazar og fået vores eget lille kontor. Aktiviteten på kontoret er meget begrænset grundet corona og Christian er der sjældent. Dog har vi ugentlige digitale catch-ups og kommunikerer med hinanden dagligt via chat. Det er så fedt at få lov at sidde hos Blazar, da der også sidder andre seje startups. Den sparring og interaktion med de andre founders er en af de bedste overraskelser jeg har fået - det er meget mere værd end penge".

HVAD HAR VÆRET DET BEDSTE VED AT DELTAGE I LØVENS HULE?

Katrine: "Alt den kærlig og opbakning vi har fået fra nær og fjern. Min gamle folkeskolelærer har skrevet, den sødeste besked. Jeg har også fået de varmeste mest opbakkende beskeder fra komplet fremmede. Og ikke mindst masser af kærlighed fra mine nærmeste, som alle har været helt fantastiske, tålmodige og overbærende (tror ikke jeg har været nem den sidste mdr.). Det har faktisk været virkelig overvældende. Og så har deltagelsen skabt virkelig mange fede fremtidsmuligheder for os!".

HVAD HAR VÆRET DET VÆRSTE?

Katrine: "Der har været så meget arbejde, at vi alle har været i underskud på både søvn- og energi kontoen og det har kunne mærkes. Vi har alle været presset mere end hvad godt er og der har været situationer og konfrontationer, hvor det har været tydeligt at vi alle havde brug for en pause - men uden at kunne tage en pause. Set på den positive side, så har det klart gjort os stærkere som team og vores tro på vores purpose og eksistensgrundlag er kun blevet mere tydeligt".

HVORDAN SER FREMTIDEN UD?

Katrine: "Den ser grøn ud! Der sker så mange spændende ting hver eneste uge. Vi er både igang med seje collabs, nye materialer og så er vi i fuld gang med at udvide teamet. Det er stadig helt surreal for mig, at vi bliver flere og flere og det gør mig både mega glad og stolt, når jeg ser på hvad teamet præsterer og hvordan alle bare kæmper for vores mission. Lige nu bruger vi også rigtig meget tid på at få de første forhandlere onboardet, så man kan snart finde Copenhagen Cartel i fysiske butikker - det synes jeg også er spændende".