NYHED!

ONE SIZE DOESN'T FIT ALL

Denne nyhed har vi glædet os til at dele med jer, lanceringen af vores nyeste badedragt, vi kalder hende PANTAI.

Da vi ikke tror på at onesize fits all, har vi skabt en ny badedragt, som vi kalder PANTAI, med en funktion, hvor man selv kan justere på hvor meget dækkelse man vil have bagpå, og hvor højt man vil have badedragten skærer ved hofterne. 

SHOP NU

Campinghabitten 2.0

IT'S BACK IN STOCK

SE MERE

VI HØSTER TANG FRA ISLAND

OCN WEED

Vores OCN WEED® metervare er blandt andet skabt med en innovativ tang-fiber. Vi høster vores tang fra Island. Her har vi sat strenge krav for at passe på naturen, og derfor bliver de forskellige områder kun høstet hvert fjerde år, for at sikre fuld regenerering mellem høst og at den økologiske værdi bevares. Det fantastiske ved tang er, at der er tale om en naturlig og regenererende ressource, som allerede vokser i frodige mængder i havet, hvilket betyder det ikke har brug for andet vand - end det det allerede står i.

Udforsk kollektionen
Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel
Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel

Skabt af genanvendt plastik

CC ACTIVE

Vores CC ACTIVE kollektion er skabt af genanvendt plastik, der er samlet op fra havet, og det har afgørende betydning for planeten på fire måder; Det er med til at bekæmpe forureningen af voreshave ved at reducere mængden af plastik i vores oceaner, og bidrager dermed også til at bevare vores smukke dyre og planteliv under bølgerne. Ved at bruge skrald og omdanne det til kvalitetsprodukter reducerer vi samtidig behovet for at bruge materialer skabt fra ny. Det betyder, at vi sparer vand og energi. Det optimerer vores generelle forbrug af CO2 under produktionen. 

UDFORSK CC ACTIVE

NIKOLAJ PLADS 26

BESØG OS i københavn

I hjertet af København, har vi åbnet dørerne til vores første flagship Store. I butikken finder du alle vores kollektioner samlet et sted. Ligesom du finder vores Bio Sunnies.

Kom forbi og mærk, prøv og køb dine favoritter.

Har du købt online, så både bytter og returnerer vi også gerne direkte i butikken. Find os:

&friends
Nikolaj Plads 26
1067 København K

Læs mere
Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel
Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel

TO PROTECT THE FUTURE OF OUR PLANET

1% For the Planet

Gennem vores medlemskab i 1% for the Planet, går 1% af vores årlige omsætning til godkendte miljøorganisationer, som alle aktivt bidrager til at bevare verdenshavene. Dermed er vi sikre på, at vores donationer har den størst mulige impact, som vi også kan stå inde for.

LÆS MERE HER

Caring about the ocean is always a good look

Læs om vores mission

BLIV EN DEL AF VORES COMMUNITY

Bliv en del af vores Community, så er du den første der får besked når vi afholder vores næste strandrensning, yogatime, sauna session eller får besked om nyheder, produktlancering og hemmelige rabatter. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Ved tilmelding giver du tilladelse til, at vi må sende dig mails med tilbud, nyheder og spændende lanceringer. Du kan altid afmelde dig vores Community igen.

Kvinder iført badetøj fra Copenhagen Cartel